Behandlingar

Boka tid ring/sms 070-3828111 till Chatrin Berglund Auktoriserad Hudterapeut med erfarenhet från 1993! Ansiktsbehandlingen anpassas till din hud och du får veta vilka produkter som passar bäst för dig och din fortsatta skötsel hemma. Salongen använder avancerad hudvård från Exuviance professional som ger väldigt fina resultat på acne, storporig hud, rosacea, pigmentförändringar och åldrande hud. Salongen öppen Mån-Tis 13.30-17.00. Personal finns även på Salongen andra dagar och tider, för bokning och köp av produkterter ring/sms 070-3828111

Ansiktsbehandling med ansiktsmassage eller mask       45 min  790 kr 

Omtyckt ansiktsbehandling som ger dig mindre porer, spänstigare hud och en fantastisk lyster! Har du oren hud, roscacea, känslig, fuktfattig, pigmenterad eller mogen hud så anpassar Hudterapeuten behandlingen till dig och din hud för att få bästa möjliga resultat. I behandlingen ingår avtvätt, peeling eller behandlande booster med AHA peeling, ansiktsmask eller ansiktsmassage, serum, creme och ögoncreme. Hudkonsultation ingår!

690 kr med 1–8 veckor mellan bokad behandling för en bra hudvårdsrutin!


Ansiktsbehandling med ansiktsmassage och mask        60 min  890 kr
Härlig ansiktsbehandling med ansiktsmassage och mask! Du får mindre porer och spänstigare hud med en fantastisk lyster. Har du oren hud, roscacea, känslig, fuktfattig, pigmenterad eller mogen hud så anpassar Hudterapeuten behandlingen till din hudtyp för att få bästa möjliga resultat. I behandlingen ingår avtvätt, peeling eller behandlande booster med AHA peeling, djupavslappnande ansiktsmassage, ansiktsmask, serum, creme och ögoncreme utvald till din hud. Hudkonsultation ingår!

790 kr med 1–8 veckor mellan bokad behandling för en bra hudvårdsrutin!


Djuprengörande Ansiktsbehandling  1,5-2 tim  1190 kr 
Den mest efterfrågade ansiktsbehandlingen med noggran djuprengöring som passar alla och ger dig extra omvårdnad! Perfekt för dig som inte unnat dig en ansiktsbehandling på länge eller har orenheter. Du får en grundligt rengjord hud med utvalda produkter till dig och din hud. Det ingår avtvätt, peeling eller  behandlande booster och AHA peeling, noggrann borttagning av orenheter och milier, ansiktsmask eller djupavslappnande massage eller lymfdränage, serum, creme och ögoncreme. Behandlingen anpassas till dig och din hud för att få bästa möjliga resultat. Har du problem med orenheter, riklig talgproduktion, roscacea, känslig hud, fuktfattig, pigmenterad eller mogen hud så anpassas behandlingen för dig! Hudkonsultation ingår! 

1090 kr vid bokning med 1–12 veckor mellan behandling för en bra hudvårdsrutin!


Ansiktsbehandling de lux  2 tim       1490 kr              (tillägg 400 kr för hals & dekolletage)
Ansiktsbehandling som ger dig extra av allt, din hud förnyas och ditt hudtillstånd förbättras! Den är även bra för dig med förlorad spänst, akne ärr, pigment, ojämn hudstruktur och fina linjer! Det ingår avtvätt, hudslipning med microdermabrasion, booster och AHA peeling, ultraljudsrengöring, djuprengöring, serum som slussas in med hjälp av ultraljud som ger en lyftande effekt, ansiktsmassage eller guldmask, serum, creme och ögoncreme. Hudkonsultation ingår i behandlingen. Vid större problem rekommenderas microneedling. Kontakta Salongen för mer information!

Olika moment som ingår i behandlingen:

*Hudslipning av din hud görs med ett instrument vars topp är klätt med fasta diamanter som förs med ett jämt tryck över huden. Döda hudceller sugs upp med hjälp av vakuum genom ett hål i munstyckets topp och ger en slipning av det översta hudlagret. Funktionen är lämplig för grundläggande hudvård och behandling av hudproblem som acne, åldrande hud, solskador och hyperpigmentering. Med hjälp av vakuumet sätter man även igång blodcirkulationen och stimulerar nybildningen av kollagen och elastin.

*Ultraljudsrengöring tvingar upp smuts och döda hudceller upp till ytan. Ultraljudsrengöring är speciellt lämplig för känslig hud som inte tål manuell portömning eller för att underlätta före manuell portömning.

*Ultraljud används för nerslussning av hudvårdande produkter och arbetar med vibrationer med 91MHZ svängningar per sekund. Detta gör det enklare för serum och olika produkter att tränga in i huden,det stimulerar kollagenbildningen och reducera finare linjer och rynkor. Behandlingen har en lyftande effekt, ökar blodcirkulationen och är muskelavslappnande.


Retinol Behandling 30 min 990 kr

En ansiktsbehandling  med Retinol som exfolierar, stimulerar bildandet av nya hudceller, förbättrar hudens struktur, minimerar rynkor och jämnar ut hudtonen. Även utmärkt för en aknebenägen eller fet hud eller om man har röda märken efter acneärr. Vid större problem kan du göra fler behandlingar med4–6 veckors mellanrum.
Hudvård för efterföljande dagar ingår!


Djupavslappnande Ansiktsmassage 30 min 540 kr

Härligt avslappnande ansiktsmassage som får dig att gå ner i varv samtidigt som din hud blir mjuk och återfuktad! Avtvätt som följs av en underbart djupavslappnande, lymfdränerande och mjukgörande ansiktsmassage med behandlande serum och creme. 


Reiki Behandling 30 min 590 kr 45 min 740 kr

Reiki är en mjuk och djupavslappnande behandling som hjälper dig att lösa upp spänningar, smärta och stress. Du och din kropp får möjlighet att återhämta sig och är en avkopplande behandling som passar alla. Under behandlingen har du kläder på dig. Reiki är godkänd som rehabiliterande friskvård och avdragsgill.


Tillval till din behandling!
Plockning bryn 240 kr ord.330 kr

Plockning & färgning bryn 300 kr ord.440 kr
Frans & brynfärg, plockning 400 kr ord.540 kr

Vaxning haka och överläpp 200 kr ord.300 kr

Brynfärg & plockning + Vaxning haka & överläpp 500 kr ord.740 kr

Frans & brynfärg, plockning + Vaxning haka & överläpp 600 kr ord.840 kr


Snygga fransar och bryn!
Vid plockning av bryn vaxas och plockas de med pincett för en snygg och hållbar form!

Plockning bryn 30 min 330 kr

Plockning & färgning bryn 45 min 440 kr

Fransfärgning 45 min 440 kr

Frans & brynfärg, brynplocking 60 min 540 kr


Vaxning

Överläpp 250 kr

Överläpp och haka 300 kr


Paketpris på Frans & Brynfärg med vaxning av överläpp och haka

Brynfärgning, plockning & vaxning överläpp/haka 600 kr ord.740 kr

Färgning av fransar och bryn, plockning & vaxning överläpp/haka 700 kr ord.840 kr

 

Hudkonsultation 30 min  500 kr         

Hudanalys med råd för fortsatt skötsel hemma! Din hud tvättas av, creme, serum och ögoncreme läggs på så att du får känna produkterna på Salongen. Tester på vissa produkter ingår. Om du köper hudvård för minst 500kr, så bjuder jag på hudkonsultationen!


Friskvård se under fliken "Friskvård" för mer info. Salongen erbjuder unika Friskvårdsbehandlingar som anpassas efter dina önskemål och tar även Epassi.


Vill du få råd vilken behandling som passar dig bäst eller boka tid ring/sms 070-3828111


Presentkort
på behandling eller produkter finns att köpa på Piteå Hud & Skönhetsvård!


Webbshop med hudvård från Exuviance Professional och solskydd från Heliocare. Du kan även handla direkt av mig på Salongen och i Långnäs! 


Erbjudanden och annat roligt hittar du på FB och Instagram!