Produkter

Piteå Hud & Skönhetsvård

HUDVÅRD FÖR DIG!

070-3828111

Vårda din hud och använd produkter som ger resultat!


Exuviance Professional är ett medicinskt utvecklat hudvårdssystem som är vetenskapligt utvecklade, högeffektiva med alfa- och polyhydroxisyror kombinerat med de senaste teknologierna och innovationer.


Denna hudvård har skapats för att tillgodose behoven hos dig som inte behöver söka vård hos en hudläkare, men som vill utnyttja fördelarna med ett medicinskt utvecklat hudvårdssystem som ger fina resultat på acne, roscacea, pigmentförändringar och åldrad hud!


RENGÖRING

Gentle Cleansing creme 349 kr

Mild rengöringsmjölk för den allra känsligaste huden.

Kliniskt utvecklad rengöringscreme med en unik polyhydroxisyra. Används för att varsamt avlägsna spår av makeup samt smuts och fett från huden. Gör din hud ren, mjuk och len.

Användning: Fukta händer och ansikte. Tryck ut en liten mängd av produkten på fingertopparna och smörj in ansikte och hals med en uppåtgående, cirulär rörelse. Rengör grundligt med varmt vatten.

 

Clarifying Facial Cleanser 349 kr

Fuktgivande löddrande rengöringsgele för alla hudtyper.

Innehåller en unik kombination av mild, mycket fuktgivande PHA, lindrande botanisk kamomill och ett bredspektrigt antibakteriellt ämne som hjälper till att rengöra och återställa fuktbalansen hos den mest ömtåliga hyn utan att göra den torr.  Idealisk för användning till torr hy eller fet/aknebenägen hy samt till hy med andra åkommor som irriteras av tvål och andra rengöringscremer såsom Rosacea. Produkten innehåller inte tvål eller parfym. Den antibakteriella produkten hjälper till att minska de bakterier som kan vara till skada för hyn.   

Användning: Applicera på våt hy och massera varsamt in i huden tills det börjar löddra. Skölj grundligt med vatten.

 

Purifiyng Cleansing Gele 349 kr

Skummande cleanser för Normal/blandhud.

Innehåller en exklusiv kombination av poly- och alfahydroxisyror utvecklade för att ta bort orenheter som makeup, smuts och fett från huden. Gör huden ren och mjuk samt en vacker utstrålning.

Användning: Fukta händer och ansikte. Tryck ut en liten mängd av produkten på fingertopparna och smörj in ansikte och hals med en uppåtgående, cirulär rörelse. Rengör noga med varmt vatten.

 

Opti Light Daily Prep 349 kr

Mjukt skummande rengöring som passar alla hudtyper och hudtoner som önskar en mer balanserad och jämn hudton. Idealisk för pigmenterad och mogen hud.

Krämig rengöring som minimerar ålderstecken och solskador såsom åldersfläckar och ojämn pigmentering. Den tvålfria formulan rengör huden effektivt och avlägsnar alla spår av makeup och orenheter utan att irritera, samtidigt som den förfinar porerna och förbereder huden för de övriga produkterna. Patenterat NeoGlukosamin™ exfolierar skonsamt missfärgad hud och avlägsnar döda hudceller som orsakar glåmighet. Extrakt från fjällväxter hjälper till att återställa en allmän klarhet och ger lyster åt huden. Fri från parabener och artificiella doftämnen.

Användning: Applicera på blöt hud och massera varsamt in i hela ansiktet. Skölj med vatten.

 

Age Reverse Bionic Wash 399 kr

Krämig rengöringsmousse för mogen hud.

Innehåller en blandning av PHA, extrakt av aloe vera, ros, kamomill,gurka vilket verkar varsamt exfolierande, stimulerar cellförnyelsen och förbättrar hudens struktur för att ge en fräch, ny hud. Den tvålfria sammansättningen rengör effektivt och avlägsnar makeup utan att irritera. Huden blir klar, slät och föberedd för övriga produkter från serien.

Användning: Appliceras på fuktad hud och masseras sedan varsamt över hela ansiktet. Skölj av med vatten.

 

ANSIKTSVATTEN

Soothing Toning Lotion 349 kr

Ansiktsvatten för känslig hud

En alkoholfri toner med en blandning växtämnen från aloe, gurka, kamomill och altearot samtidigt som orenheter varsamt försvinner. Den fuktgivande formulan motverkar fnasig hud, återställer fuktbalansen och neutraliserar huden samtidigt som huden förbereds för en fuktcreme.

Användning: Används efter rengöring. Fukta en bomullstuss eller en ansiktsservett med produkten. Torka varsamt det rengjorda ansiktet och lägg därefter en fuktcreme från Exuviance på din hud.

 

Moisturing Toner 349 kr

Ansiktsvatten för normal hud.

Ökar varsamt fukttillförseln till huden utan att ta bort hudens värdefulla lipider och pH-balanserande. En exklusiv formula som binder och bevarar fukt i huden samtidigt som en blandning av extrakt av växter verkar lindrande till huden.

Användning: Efter användning av Rengöring, fukta en bomullstuss eller en ansiktsservett med produkten. Badda varsamt på ansikte och hals. Efterföljs av en fuktcreme från Exuviance.

 

Clarifying Solution 349 kr

Särskilt framtagen för dig med fet hy som är benägen att få akne.

Det här ansiktsvattnet hjälper till att rengöra den feta huden från fetter, lipider och balansera din hud med hjälp av AHA. Resultatet blir ren, fräsch hy. Används regelbundet för att lungna acnehud och få en hy som ser sundare ut.

Användning: Applicera två gånger dagligen med en bomullstuss på ansikte, hals, bröst och rygg samt andra angripna områden. Vi rekommenderar att du avslutar med fuktcreme som innehåller solskyddsfaktor.

 

NATTCREME

Evening Restorative complex 459 kr

Nattcreme för alla hudtyper som återuppbygger hudens struktur och  minskar förekomsten av fina linjer.

Skäm bort huden om natten med en patenterad polyhydroxisyra i kombination med näringsrika fuktgivande ämnen, vitaminer A, C, E, oundgängliga lipider och växtämnen som har en lindrande inverkan på stressad hud. Denna mycket näringsrika creme har en dämpad blå nyans och en läcker äpple-/citrusdoft. Cremen återuppbygger huden och minskar förekomsten av fina linjer och rynkor medan du sover. Mycket bra även till Rosacea.

Användning: Massera varsamt in en liten mängd av produkten på rengjort ansikte och hals. Används varje kväll.

 

Night Renewal Hydragel 499 kr

Nattcreme för en Fet hud.

En lätt, silkesaktig gel som reducerar överskottsfett, minimerar synbarheten av stora porer och ger optimalt med fukt till fet hud eller för hud i fuktigt klimat. Sammansatt med Phytotal, en talgreglerande växtblandning, och AHA och PHA som har anti-åldrande egenskaper. Mandelic Acid, som är särskilt god till fet hud, jämnar ut hudtonen, gör huden smidig och minimerar fina linjer och rynkor, Glukonolakton, förminskar porerna, återfuktar huden och jämnar ut fina linjer och rynkor samtidigt som den verkar som en antioxidant och skyddar mot fria radikaler.

Användning: Smörj in varsamt in det rengjorda ansiktet med en liten mängd gel varje kväll.

 

Ultra Restorative Creme 569 kr

Underbart närande och fuktgivande creme med balsamformula för den torra, känsliga huden.

Denna avancerade anti-aging creme innehåller 8% glukonolakton och 4% laktobionisk syra, båda patenterade polihydroxisyror (PHA) med egenskaper som fördröjer hudens åldrande samt även fungerar antioxiderande och återfuktande. Cremen gör att hud som skadats av solen känns och ger intrycket av att vara lenare, sundare, yngre och mer strålande. Upprepad användning kan bidra till att minska förekomsten av fina linjer och rynkor samt främja en jämnare hudton. Cremens unika kombination av PHA:er gör att den får alla AHA:cremens fördelar, samtidigt som den är mild mot huden och är lämplig för alla hudtyper. Denna ultramjukgörande creme kan användas såväl dag- som nattetid och ger långvarig återfuktning.

Användning:  Massera varsamt in cremen i rengjort ansikte och på halsen varje kväll. Daglig användning av solskydd rekommenderas.

 

Age Reverse Hydrafirm 689 kr

Nattcreme för mogen fuktfattig hud.

En mycket effektiv nattcreme som verkar på alla ålderstecken i huden och samtidigt ger intensivt med fukt samt efterlämnar en härlig känsla. Ett trippelkomplex bestående av NeoGlukosamin, maltobionisk syra och peptider stärker hudens stödjevävnad för en fylligare och fastare hud. Sheasmör, aminosyror och hyaluronsyra verkar återfuktande och stärkande för barriärfunktionen, medan antioxidanter skyddar mot skadliga miljöfaktorer.

Användning: Appliceras över rengjort ansikte på kvällen. Cremen kan även användas dagtid med en produkt med solskyddsfaktor ovanpå.

 

Age Reverse Night Lift 689 kr

Nattcreme för mogen hud.

Intensifierar hudens naturliga reparationscykel med denna unika nattkräm som motverkar hudens åldrande. Krämen gör huden fastare och slätare medan du sover. Ett trippelverkande komplex med peptider, AHA och PHA stimulerar kollagenproduktionen och stärker hudens underliggande struktur. Vindruvskärnextrakt, E-vitamin och bärextrakt verkar på bred front för att neutralisera fria radikaler. Dessutom stärks hudens skyddsbärriär och gör den mindre mottaglig dör daglig miljöpåverkan. Test visar att huden blir 97% förbättrad och fräschare efter 4 veckors användning.

Huden blir även 93% fastare.

Användning: Appliceras på ansikte och hals varje kväll, efter din ordinarie rengöringsrutin. För bäst effekt ska Vespera Bionic Serum eller annan valfri serum appliceras under nattcremen.Vi rekommenderar dig att använda hög SPF under dagtid.

 

DAGCREME

Sheer Refining Fluid spf35 459 Kr

Dagcrem till alla hudtyper även till rosacea och känslig hud.

En härligt lätt dagcreme med multiverkande effekt som återfuktar och samtidigt förbättrra hudens struktur och klarhet. Produkten absorberas lätt in i huden och är så  mild att den också passar mycket bra till en hud med fet tendens och till känslig hud.

Användning: Massera varsamt in en liten mängd av produkten på rengjort ansikte och hals på morgonen.

 

Essential Daily Defense creme spf20 459 kr

Dagcreme för normal till torr hud.

En fuktrik sammansättning som är förstärkt med multiantioxidanter för att skydda huden mot skadliga faktorer i den omgivande miljön. Naturliga cellnäringsämnen, fuktighetsbevarande medel och växtämnen ger en fantastisk fukttillförsel. Sammansättningen innehåller en unik kombination av poly- och alfahydroxisyror som verkar hela dagen, även bra till en acnehud som är torr på ytan. Förekomsten av fina linjer och rynkor minskas och huden blir slätare.

Användning: Massera varsamt in en liten mängd av produkten på rengjort ansikte och hals på morgonen.

 

Multiprotective Creme spf20 459 kr

Mild dagcreme för känslig och torr hud.

Denna creme innehåller patenterade polyhydroxisyra och vårdar din hud samt reducerar förekomsten av fina linjer och rynkor. Multiantioxidanter, solfilter och E-vitamin fungerar som en barriär som skyddar mot påverkan från den omgivande miljön. Aloe, gurka och kamomill verkar lindrande och fuktgivande.

Användning: Massera varsamt in en liten mängd av produkten på morgonen.

 

Sheer Daily Protector spf 50 459 kr

En lätt tonad mineralbaserad och vårdande dagcreme med högt UVA-/UVB-skydd för alla hudtyper.

Cremen smälter lätt in i huden med en nyans som anpassar sig efter hudton och ger en utjämnande effekt direkt efter applicering. Krämen absorberas snabbt och är perfekt att kombinera med andra hudvårdsprodukter, som t ex serum eller foundation. Sheer Daily Protector SPF 50 innehåller också en blandning av effektiva hudvårdande ingredienser som verkar skyddande samt förebygger och minimerar ålderstecken.

Användning: Appliceras på rengjort ansikte. Används med fördel som en daglig fuktkräm vid behov av högt solskydd. Passar utmärkt att applicera efter serum och före makeup, dvs som en fuktkräm/primer med spf. Kan gärna även användas som solskyddsprodukt över ordinarie fuktkräm vid solexponering. Passar utmärkt som skydd efter kemisk peeling, laserbehandling och andra estetiska behandlingar där huden behöver extra skydd och omvårdnad. Obs! Skaka alltid flaskan noga före användning. Är ej vattenfast.

 

OptiLight All-Over Dark Spot Minimizer spf25 579 kr

Dagkräm för alla hudtyper som minimerar en ojämn hudton samtidigt som den förebygger uppkomsten av nya fläckar och solskador.

Patenterat NeoGlukosamin exfolierar skonsamt och hjälper till att göra befintliga pigmentfläckar mindre framträdande. NeoGlukosamin ger också ytterligare antiaging fördelar till huden genom att minimera rynkor och fina linjer. En blandning av blekande ingredienser bidrar till att minska befintliga pigmentfläckar och förebygger att nya uppstår. Innehåller ett bredspektrigt solskydd.

Användning: Appliceras varje morgon efter OptiLight Essential 6 serum för bäst effekt. Kan med fördel även användas på dekolletage och händer.

      

Age Reverse Day Repair spf 30 689 kr

Dagcreme för mogen hud.

Peptider, retinol och patenterad NeoGlucosamine samverkar effektivt för att öka cellförnyelsen, ge en fastare hud och släta ut rynkor inifrån och ut. Ojämn pigmentering och åldersfläckar minskas. Antioxidanter från granatäpple, A- och E-vitamin bekämpar fria radikaler och skyddar huden från de dagliga angreppen från miljön. Resultatet är synbart finare hudstruktur, en jämn, strålande och ungdomlig hy!

Användning: Applicera jämnt på rengjord hud på morgonen och massera in mjukt. För bäst effekt ska Vespera Bionic Serum eller annan valfri serum appliceras innan dagcremen.

 

ÖGONCREME

Hydrating Eye Complex 459 kr

Fuktgivande ögoncreme för alla hudtyper.

En lätt ögoncreme som är speciellt skapad för att ge lindring åt det känsliga hudområdet kring ögonen. Formulan innehåller en sammansättning med näringsrika, mjukgörande och fuktgivande ämnen samt antioxidanter, glykonolakton, multivitaminer, lipider och växtämnen som verkar lindrande på det känsliga hudområdet kring ögonen och motverkar tecken på åldrande. Den är oparfymerad och ger inte upphov till pormaskar eller acne. Resultatet blir en hud med yngre, slätare och mer spänstig utstrålning. Oftalmologiskt, dermatologiskt och allergitestad.

Användning: Applicera en liten mängd genom att försiktigt dutta in cremen runt ögonområdet. Används på rengjord hud två gånger dagligen.

 

Brightening Bionic Eye Creme Plus 549 kr

Ögoncreme för alla hudtyper.

Ögoncremen verkar effektivt på mörka ringar under ögonen, fina linjer och rynkor samt svullnader. Pro-vitamin A och kraftfulla Polyhydroxy-syror (PHA) med antiage-effekt minskar uppkomsten av "kråkfötter" och rynkor kring ögonen, Gurkextrakt lugnar och minskar uppkomsten av svullna ögon.

Användning: Appliceras försiktigt runt ögat, morgon och kväll.

    

Age Reverse Eye Contour 689 kr

Ögoncreme för mogen hud.

Du får en klarare och ungdomligare ögonkontur med denna allsidiga formula som korrigerar de främsta tecknen på åldrande i ögonområdet. Peptider ger fastare hudstruktur. Patenterad maltobioniska syra samt PHA gör kråksparkar mindre framträdande, stärker hudens skyddsbarriär och döljer mörka ringar utan att irritera det känsliga området kring ögonen. Koffein minskar svullnader. Kamomill och ginseng fräschar upp och hyaluronsyra gör huden mjuk och smidig.

Användning: Massera försiktigt kring ögonen varje morgon och kväll efter rengöring.

 

SERUM

Vespera Bionic Serum 689 kr

Ett fantastiskt fuktgivande serum för alla hudtyper.

Ett serum som ger en intensiv anti-åldrande behandling för stressad hy samt verkar hudförbättrande på alla hudtyper. Förbättrar de synliga tecknen på åldrande genom att jämna ut hudens struktur, ta bort fina linjer och rynkor samt jämna ut ojämn hudpigmentering. Detta anti-åldrande serum har bevisade fördelar inom hudföryngring, bekämpning av fria radikaler samt intensiv fuktgivning. En kraftfull blandning av polyhydroxisyror (inklusive laktobionisk syra), provitamin A, C och E, havsväxter samt extrakt från grapefrukt samverkar för att minska de synliga tecknen på åldrande. Skyddar huden från påverkan från miljön med superantioxidanter samtidigt som hudtonen förbättras och blir klarare. Reducerar de synliga tecknen på åldrande genom att minska rynkor, göra hudens struktur finare och tillföra fukt. Formulan är oljefri, utvecklad av dermatologer. Du får en slät, jämn och fast hud med en klar ton och en fräsch lyster.

Användning: Applicera ett par droppar med fingertopparna direkt på rengjort ansikte. Applicera serumet noga på huden kring ögon, panna och läppar/näsa. Smörj även in övriga ansiktet. Bästa resultat erhålls om du använder Vespera Bionic Serum varje kväll före lämplig nattcreme. Kan även kombineras med Collagen Triple Boost Serum och/eller OptiLight Essential 6 Serum om man önskar ännu mer riktad behandling av hud som förlorat fyllighet och spänst eller har ojämn pigmentering. Då används Vespera Bionic Serum på morgonen före lämplig dagcreme, medan övriga serum används på kvällen.

 

OptiLight Brightening Serum 689 kr

Serum för alla hudtyper som vill motverka ojämn pigmentering.

Ett blekande serum som kombinerar forskning med bevisat effektiva växtextrakt för att motverka ojämn pigmentering orsakat av UV-exponering, hormoner eller ålder. Serumet ger en överlägsen utjämning av hudtonen och en mer klar och strålande hud. Det hjälper till att bleka, jämna ut och minimera hyperpigmenterade områden och mörka fläckar genom att påverka olika processer som styr pigmenteringen i huden. Serumet minskar melaninets intensitet, bleker befintliga mörka fläckar och hjälper till att förhindra att nya pigmentfläckar bildas. Du får en ljusare, ungdomligare och mer strålande hud.

Användning: Applicera ett par droppar med fingertopparna direkt på rengjort ansikte. Bästa resultat erhålls om man använder Exuviance Optilight Essential 6 Serum varje kväll efterföljt av lämplig nattcreme. Alterneras med fördel med Vespera Bionic Serum eller Age Reverse Total Correct serum.


AntiRedness Calming Serum 689 kr

Serum för alla hudtyper som lindrar rodnad och stärker din hud.

Ett lätt kylande serum som lindrar rodnad i huden som uppkommer pga rosacea, allergi eller hos allmänt känslig hud kan förbättras med detta serum som verkar på själva uppkomsten av rodnad i huden. Serumet är framtaget för att ge en effekt redan inom ett par timmar, men verkar inte bara tillfälligt utan stärker även huden och minimerar uppkomsten av rodnad framåtriktat. Produkten är inte framtagen för att kamouflera rodnad utan för att minimera problemet genom att ta itu med orsakerna till rodnaden. Passar alla hudtyper och är särskilt framtagen för att passa känslig hud som tex rosacea.

Användning: Appliceras en till två gånger dagligen på rengjord hud, efterföljt av en creme anpassad för hudtypen.

 

Age Reverse Total Correct + Sculpt Serum 789 kr

Ett fantastiskt serum för mogen hud.

Denna lyxiga ” all-in-one formula” är utvecklad för att verka på alla ålderstecken och ge ett mer definierat och yngre utseende. Återställer hudens smidighet och spänst. Förbättrar hudens volym, fasthet, linjer, rynkor och struktur. Jämnar ut hudtonen. Ger nytt liv åt huden med härlig lyster.

Användning: Appliceras på rengjort ansikte, gärna både morgon och kväll, efterföljt av en till huden anpassad dag- eller nattkräm. Total Correct + Sculpt Serum kan med fördel kombineras med andra Exuviance serum. Antingen väljer man ett serum på morgon och ett annat på kvällen. Alternativt kombineras två serum på samma gång. Exempel: Vid behov av extra pigmentutjämnande effekt appliceras OptiLight Essential 6 Serum på delar av eller över hela ansiktet. Därefter appliceras Total Correct + Sculpt Serum över hela ansiktet, efterföljt av dag- eller nattkräm. Låt varje produkt absorberas innan applicering av nästa.

 

Super Retinol Concentrate 689 kr

Ett kraftfullt, djupverkande koncentrat för mogen hud.

Stimulerar cellförnyelsen och bidrar till en fastare, spänstigare hud med förnyad lyster. Retinol verkar på ålderstecken samt jämnar ut pigmentfläckar medan NeoGlukosamin™ ökar förekomsten av hyaluronsyra som finns naturligt i huden och hjälper till att motverka linjer och rynkor.

Med NeoGlukosaminets unika samverkan med retinol uppnås en större effekt. Rekommenderas till kunden som begär mer av en hudkräm än att den ska minska förekomsten av synliga rynkor.

Användning: Appliceras kvällstid på rengjort ansikte och hals, följt av önskad nattcreme.Koncentratet kan även appliceras ovanpå ett serum om så önskas, därefter efterföljt av nattkräm. För ovan eller känslig hud rekommenderas att användningen trappas upp gradvis, intervallet får bestämmas av hudens tolerans. 2-3 kvällar i veckan är lämpligt att börja med. Upptrappning kan göras utifrån hudens behov och tolerans. Dagtid rekommenderas en creme med spf. Produkten förvaras stående med pumpen neråt.

 

DePuffing Eye Serum 629 kr

Ett lätt serum som minimerar svullnad och puffighet kring ögonområdet.

Utvecklat för att påverka cirkulationen, stärka upp huden kring ögonen samt minimera rynkor och linjer. Applikatorns utformning ger en lätt massage som ytterligare stimulerar cirkulationen och dräneringen i huden, så man blir av med överflödig vätska. Används under ordinarie ögoncreme.

Användning: Med ett lätt tryck fördelas en jämn mängd av produkten på applikatorn. Rulla sedan applikatorns topp från insidan till utsidan av ögonbenet och upp under ögonbrynsbenet, som en "c-rörelse". Fortsätt massagen i ca 10 sekunder. Massera sedan in eventuellt överskottet med lätta fingertoppsörelser. Används morgon och kväll, under ordinarie ögoncreme. Kan med fördel användas under concealer och makeup.

 

Blemish Treatment Gel 249 kr

En fettfri ansiktsgel som har skapats för att motverka akne och skönhetsfläckar på huden.

En effektiv gel lämplig för alla hudtyper. Motverkar akne och och bleker skönhetsfläckar.Denna gel har en speciell sammansättning med A-vitamin och NeoHydroxi, en unik blandning av alfahydroxisyror utvecklad för att motverka akne och skönhetsfläckar. Innehåller salicylsyra. Bör ej användas i samband med graviditet.

Användning: Ett tunt lager appliceras på det angripna området, en till tre gånger dagligen.

 

PEELING

Triple Microdermabrasion Face Polish 549 kr

En underbar exfolierande peelingmask.

En trippelverkande exfolierande creme som stimulerar cellförnyelse, avlägsnar torra döda hudceller och ger ny lyster till huden. Regelbunden användning ger en klarare och jämnare hud. Triple Microdermabrasion är en ”polish” i en krämig sammansättning och inte en traditionell scrub. Dess verkan är dock mycket effektiv tack vare de tre olika verksamma och exfolierande teknologierna som kombineras: AHA, papayaenzym och mikrokristaller.

Användning: Används en till två gånger i veckan beroende på behov och hudens tolerans. Ett tunt jämnt lager creme appliceras på fuktat ansikte. Massera lätt i en cirkulär rörelse i ca 30 sekunder. Undvik området runt ögonen och undvik att gnugga. Låt verka i upp till 2 minuter (1 minut för känslig hud). Skölj noga med ljummet vatten. Applicera därefter Exuviance serum och fuktighetscreme anpassat till hudtypen.

  

ANSIKTSMASK

Rejuvenating Treatment Masque 359 kr

Uppfräschande och rengörande mask till alla hudtyper.

En härlig gelémask med Aha och pha-syror avsedd att minimera fina linjer samt ge en återfuktande effekt på huden. Denna återupplivande mask är en peel-off typ vilket innebär att den stelnar och lätt kan dras av, detta ger en väldigt ren och fräsch känsla. Masken kan även tvättas av om så önskas.

Användning: Efter rengöring appliceras ett jämnt lager med fingetopparna på ansikte och hals. Undvik området runt ögonen. Låt torka helt i 15-20min. Dra av masken försiktigt eller tvätta av med varmt vatten och ev tvättsvamp. Smörj in huden med anpassat serum,dag eller nattcreme samt ögoncreme. Använd 1 gång i veckan eller efter behov.

 

Deep Hydration Treatment Mask 599 kr

Ansiktsmask för en fuktfattig och torr hud.

En mycket effektiv djupverkande och fuktgivande ansiktsmask, som fyller på hudens fuktreserv och stärker huden. Neutraliserar och skyddar huden från den negativa effekten av omgivande miljöfaktorer.. Återställer hudens smidighet och spänst. Lätt gel-liknande formula som lätt smälter in i huden

Användning: Appliceras på rengjort ansikte på kvällen med en lätt massage så att produkten smälter in i huden. Efter ca 5 minuter appliceras nattkräm ovanpå för att optimera effekten av de verksamma ingredienserna på huden t ex Evening Restorative Complex eller Age Reverse HydraFirm. Mask och nattkräm ska sitta kvar under natten. På morgonen avlägsnas överskott genom att ansiktet rengörs som vanligt. Kan gärna användas 2-3 ggr per vecka, eller närhelst huden behöver extra omsorg.

 

Bionic Oxygen Facial Mask 599 kr

Champagnemask - En revitaliserande ansiktsmask för alla hudtyper men är särskilt bra för ”stressad/trött” eller torr hud som behöver ny stimulering.

Ansiktsmasken syresätter, vitaliserar och skyddar huden. Masken ger nytt liv till stressad hud och stimulerar hudcellernas energinivå. Tillförseln av syre ökar även förutsättningarna för en optimal kollagensyntes. En blandning av PHA ger extra antiaging fördelar, återfuktar och skyddar huden. Masken ger en ”bubblande” känsla när den aktiveras på huden och lämnar en uppfriskande och behaglig känsla efteråt.

Användning: Ett generöst jämnt lager appliceras på rengjort fuktat ansikte samt hals. Vänta ca 5 minuter tills det blivit ett rikt skum, som därefter sakta börjar försvinna. Skölj av huden och applicera serum och kräm. Används 3 ggr/vecka för maximalt resultat. Passar utmärkt att använda efter en Exuviance peeling-behandling på salong eller efter Triple Microdermabrasion Face Polish hemma.

 

FOUNDATION 425 kr

Skin Caring Foundation spf 20 425 kr

Din hud får en naturlig, ljusreflekterande täckning och bättre hudhälsa med Exuviance's skonsamma, återfuktande och vårdande foundation. Den ger en naturligt vacker sidenmatt finish, är lätt att applicera och sitter hela dagen utan att kladda eller färga av sig. Den reducerar ålderstecken med synliga resultat samtidigt som den behandlar huden och ger ett snyggt lätt till medeltäckande resultat. Det som är unikt med denna foundation är att den inte stänger porerna utan släpper igenom syre så att huden kan andas, vilket ger en renare och mer välmående hud. Den unika och patenterade polyhydroxidsyran minskar förekomsten av fina linjer och rynkor samtidigt som ett icke-kemiskt solskydd skyddar huden mot solens skadliga strålar. Formulan är oljefri, effektivt fuktgivande och så mild att även personer med ultrakänslig hy och acne kan använda den. Den är även icke-komedonisk, vilket innebär att den inte ger upphov till pormaskar eller acne. Dermatologiskt utvecklad, oparfymerad och allergitestad.

Finns i 10 hudsmickrande nyanser:

Bisque - För väldigt ljus hud med neautrala undertoner.

Blush Beige - För ljus till medelfärgad hud med rosa undertoner.

True Beige - För ljus till medelfärgad hud med beiga undertoner.

Neutral Beige - För ljus till medelfärgad hud med neutrala undertoner.

Warm Beige - För medelfärgad hud med neutrala undertoner.

Honey Sand - För olivfärgad till ljusbrun hud med rosa undertoner.

Desert Sand - För olivfärgad till mörkbrun hud med guldiga undertoner

Classic Beige - För ljus hy med guldig underton.

Golden Beige - För medelfärgad hy med guldig underton.

Toasted Almond - För medelfärgad hy med neutral underton.

Användning: Skaka flaskan före användning. Applicera med hjälp av fingertopparna eller en makeupsvamp. Ta en liten mängd och arbeta från mitten av ansiktet och utåt. Tona ut ner mot halsen för ett naturligt resultat. Välj en nyans som matchar din hudfärg perfekt för bästa resultat och täckning. Om du har svårt att hitta just din nyans eller vill skräddarsy din foundation efter årstider kan du blanda två nyanser för att få exakt rätt färg.
 

Piteå Hud & Skönhetsvård säljer även:

Blinc Mascara   289 kr

Blinc är ett amerikanskt varumärke som utvecklar och tillverkar högkvalitativ ögonkosmetik som är bland de bästa i världen. Mascaran är utvecklad för att kunna användas av personer med riktigt känsliga ögon, allergiker, nyopererade ögon, rinniga ögon men också till personer som ställer extra höga krav på sin ögonmakeup så som aktiva personer som tränar hårt, har långa arbetsdagar eller lever i ett klimat som tär på makeupen.

Blinc erbjuder en vattenresistent mascara med en unik hållfasthet, och den sitter tills du själv väljer att avlägsna makeupen med ljummet vatten!


Exuviance har många fler produkter!
Vill du veta mer eller beställa gå in på Exuviance Webshop eller kontakta mig på 070-3828111

Vill du köpa produkter eller få råd vilka produkter som passar dig bäst ring 

070-3828111

Copyright @ All Rights Reserved