Produkter

Piteå Hud & Skönhetsvård

HUDVÅRD FÖR DIG!

070-3828111

Vill du köpa produkter eller få råd vilka produkter som passar dig bäst ring 

070-3828111

Exuviance Professional

Vårda din hud och använd produkter som ger resultat!


Exuviance Professional är ett medicinskt utvecklat hudvårdssystem med högeffektiva alfa- och polyhydroxisyror kombinerat med de senaste teknologierna och innovationer som vårdar din hud på bästa sätt.


Denna hudvård har skapats för att tillgodose behoven hos dig som inte behöver söka vård hos en hudläkare, men som vill utnyttja fördelarna med ett medicinskt utvecklat hudvårdssystem som ger fina resultat på acne, roscacea, pigmentförändringar och åldrad hud!

På Webbshop kan du också läsa om olika hudtyper och vilka produkter som passar till ex acne, roscacea, mogen hud och få tips om hudvård!


HELIOCARE


Heliocare är ett av Europas ledande solskyddsmärken utvecklat av hudläkare. Produkternas och teknologiernas effekt är väldokumenterade. 

  • Högt bredspektrigt UVA-UVB skydd
  • Utvecklat för alla hudtyper, även känslig hud
  • Motverkar solskador och hudens åldrande med hjälp av Fernblock® teknologin, bredspektriga solfilter och antioxidanter som grönt te, vitamin C och E.
  • Behagliga, prisbelönta och icke-komedogena sammansättningar
  • Rekommenderas av hudexperter och dermatologer

Clinisept+


Clinisept+ är den ultimata huddesinfektionen för estetiska behandlingar. Produkten är verksam mot bakterier, svamp, virus och sporer utan att skapa resistens och utan att vara irritativ eller toxisk mot huden. Det har ett hudneutralt pH och ger effekt inom bara några sekunder.

Clinisept+ har ett brett användningsområde och minskar rodnad och ödem samt gör att hudens återhämtningsprocess påskyndas.


Hudterapeuten tipsar: Spraya och applicera vid behov. Bra för inflammerad acne och du som genomgått behandling och behöver hålla det behandlade området rent efteråt.

Blinc mascara


Blinc är en högkvalitativ ögonkosmetik som är bland de bästa i världen! Mascaran innehåller inga mineraloljor eller nickel. Den är utvecklad för att kunna användas av personer med riktigt känsliga ögon,  nyopererade ögon, rinniga ögon men också till personer som ställer extra höga krav på sin ögonmakeup. Den sitter otroligt bra och är även bra till dig som är aktiv och tränar hårt, har långa arbetsdagar eller lever i ett klimat som tär på makeupen. Blinc mascara erbjuder en vattenresistent mascara med en unik hållfasthet, och den sitter tills du själv väljer att avlägsna makeupen med ljummet vatten!

Copyright @ All Rights Reserved