Produkter

Exuviance Professional hudvårdserie

Vårda din hud med produkter som ger resultat! Exuviance Professional är avancerad hudvård som har skapats för dig som vill ha fina resultat på acne, roscacea, pigmentförändringar och åldrad hud! Du kan köpa din hudvård på Salongen eller på Webbshop. Besök Webbshop om du vill läsa om olika hudtyper och vilka produkter som passar till ex acne, roscacea, mogen hud och få tips om hudvård eller kontakta Salongen för personlig konsultation!

HELIOCARE Solskydd med spf 50 för ansikte och kropp

Skydda din hud med Heliocare som är framtaget av två hudläkare, passar alla hudtyper även känslig hud! Till ditt ansikte finns en lätt, oljefri creme som inte täpper till din hud och den försvinner in i huden på ett underbart sätt. Den finns även i två olika nyanser om du vill ha solskydd och foundation i samma creme. För din kropp finns Invisble Spray som inte lämnar någon hinna och kan även sprayas på våt hud. Heliocare skyddar mot UVA/UVB och HEV-ljus från dator. Innehåller grönt te, C-vitamin och E-vitamin, cremen skyddar mot fria radikaler och enzymer reparerar DNA för att förhindra solskador. Innehåller också den innovativa ingrediensen Fernblock - ett extrakt från en typ av ormbunksväxt som har ett naturligt skydd mot solens strålar. 

Clinisept+ 

Clinisept+ är den ultimata huddesinfektionen före och efter estetiska behandlingar och för inflammerad acne. Produkten är verksam mot bakterier, svamp, virus och sporer utan att skapa resistens och utan att vara irritativ eller toxisk mot huden. Det har ett hudneutralt pH och ger effekt inom bara några sekunder. Clinisept+ har ett brett användningsområde och minskar rodnad och ödem samt gör att hudens återhämtningsprocess påskyndas.

Hudterapeuten tipsar: Spraya och applicera vid behov. Bra för inflammerad acne och du som genomgått behandling av ditt ansikte och behöver hålla det behandlade området rent efteråt.

Vill du få råd vad som passar din hud eller köpa hudvård direkt av mig ring/sms  070-3828111