Friskvård

Friskvård!

Piteå Hud & Skönhetsvård erbjuder unika Friskvårdsbehandlingar som anpassas efter dina önskemål!


Harmonisk Ansiktsmassage    600 kr

Passar dig som sitter mycket vid datorn och ofta känner en spänning i huvud, nacke & axlar. En härligt avstressande friskvårdsbehandling som börjar med avtvätt och sedan övergår i en spänningsupplösande massage i ansikte, dekolletage, nacke, axlar. Vi avslutar behandlingen med dag/nattkräm anpassad till din hudtyp! 

30 min


Ansiktsmassage med Ultraljud    800 kr
En mycket omtyckt djupgående och avslappnande ansiktsmassage där även ultraljud ingår som mjukar upp spända muskler i ansiktet. Ett ljuvligt avstressande massage som följs av ultraljud som ger en lokal, djupgående värmeökning vilket stimulerar aktiviteten i hudcellerna och ökar lymfflödet.  

40 min


Ansiktsmassage med ansiktsmask  1000 kr
Denna behandling passar dig som önskar en längre ansiktsmassage och jobba mot spänningar exempelvis runt ögonen, käkar och huvudet.En härligt avslappnande behandling som inleds med ansiktsrengöring och sedan övergår i härligt avslappnande massage av hela ansiktet , dekolletage, nacke och axlar. Samtidigt som vår lugnande och balanserande ansiktsmask verkar får du ljuvligt avslappnande hårbottenmassage!

50 min


Friskvårdsfavoriten Anti-Stress med Healing   1200 kr
En mycket mjuk och behaglig behandling med fokus på avslappning och välmående. Avtvätt som följs av en mycket spänningsupplösande & avslappnande massage i ansikte. Som avslutning på din behandling får du underbar avstressande Healing som hjälper dig att gå ner i varv. En behandling som rekommenderas till alla!
60 min


Healing       655 kr 30 min        815 kr 45 min

Healing är en mjuk och djupavslappnande behandling som hjälper dig att lösa upp spänningar, smärta och stress. Du och din kropp får möjlighet att återhämta sig och är en avkopplande behandling som passar alla. Under behandlingen har du kläder på dig. Healingen kan upplevas på många olika sätt beroende på hur mottaglig du är, en del känner inget alls under behandlingen utan känner mer av behandlingen dagen efter.  Andra personer kan uppleva värme, kyla och pirrningar i kroppen under behandlingstillfället. Den vanligaste känslan är djupavslappning, ökat välbefinnande och ett inre lugn!


Tillval till din friskvård, som du själv kan lägga till när du bokar tid hos mig!

Dessa tillval betalas av dig, utöver din friskvård då skatteverket ej godkänner "skönhet" som friskvård.

Plockning bryn 240 kr,ord.330 kr
Plockning & färgning bryn 300 kr,ord.440 kr
Frans & brynfärg, plockning 400 kr,ord.540 kr

Vaxning haka och överläpp 200 kr,ord.300 kr

Brynfärg & plockning + Vaxning haka & överläpp 500 kr,ord.740 kr

Frans & brynfärg, plockning + Vaxning haka & överläpp 600 kr, ord.840 kr

Peeling med AHA 300 kr

Djuprengöring & Peeling med AHA 550 krHur ska du betala för din friskvård?

Boka först din behandling ring/sms 070-3828111

*Om du lämnar in kvitto till din arbetsgivare!

Betala själv efter att du tagit din friskvård på Salongen och du får då ett kvitto som du sedan lämnar till din arbetsgivare.

*Faktura till din arbetsgivare!

Be att få ett beställningsunderlag av din arbetsgivare. Där ska uppgifter finnas om ditt kostnadsställe och ev. beställningsnr/ordernr/bestlutsnr. Denna skall sedan lämnas till Salongen när du tar din behandling.

*Har du ePassi!

1.Logga in på Epassi-appen 
2.Sök upp Piteå Hud & Skönhetsvård
3.Tryck på "Ange belopp"
4.Skriv in beloppet du vill lösa in hos oss
5.Swipa längst ned på den vita pluppen för att bekräfta
6.Tryck på bekräfta
7.Kvittot kommer upp på appen och du kan se en verifieringskod.
När du sedan bokat in dig på en härlig behandling meddelar du i kassan att du har en friskvårdskod och tar fram koden antingen via Epassi appen eller kvittot du fått av Epassi. Digitalt, enkel och smidigt!


Behandlingen anpassas efter dina önskemål och du kan välja bland olika friskvårdsbehandlingar enligt skatteverkets regler. OBS! Du ansvarar själv över att ta reda på information om din arbetsgivare har andra bestämmelser gällande din Friskvård.